Personale

Anette Munch Andersen

Dyrlæge og indehaver

Anette Munch Andersen har været indehaver af Nordre dyrehospital siden 2002. Hun blev uddannet dyrlæge i 2000, og har siden udelukkende beskæftiget sig med hunde, katte, kaniner og gnavere. Anette har deltaget i adskillige efteruddannelsesforløb både indenfor medicin og kirurgi. Hun har skrevet speciale indenfor adfærd, men har specielt sin interesse i kirurgien. Hun er gift med Jacob, sammen har de tre børn, hunden Ella og to katte. Derudover har hun sine islandske heste, som hun gerne tilbringer fritiden sammen med.

Jacob Schrøder Andersen
Dyrlæge og IVCA-certificeret dyrekiropraktor

Jacob har tidligere arbejdet på Tilst Dyrehospital, Højbjerg Dyreklinik og Fødevareregion Århus. Han er uddannet laborant og dyrlæge og er certificeret dyrekiropraktor med speciel interesse for fysioterapi, kiropraktik og laboratoriediagnostik. Jacob er desuden meget interesseret i fugle; specielt papegøjer og opdrætter flere arter. Han er gift med Anette og de har sammen tre børn samt deres labrador Ella og 2 katte.

Michael Schaap

Dyrlæge, GP. Cert. Small Animal Surgery

Michael blev ansat på Nordre Dyrehospital i september 2015. Han blev færdig med dyrlægestudiet i 2005, og har siden været ansat på Hvidsten Dyrehospital og i 8 år arbejdet på Bygholm Dyrehospital.​

Kirurgiske lidelse hos hund og kat har stor interesse og han har deltaget i adskillige kurser inden for området bla. TTA-operation for korsbåndslidelser, kikkert-undersøgelser og -operation af led, behandling af frakturer med plader, skruer og ekstern fiksering, ryg-kirurgi og senest gennemgået et 2-årigt uddannelsesforløb og blevet certificeret smådyrskirurg (GPcertSAS).

Det meste af fritiden bruges sammen med børn og kone i Randers, men undervandsjagt, cykling og jagt sammen med labradoren Bekka bliver også prioriteret højt.

Sara Lykke Møllgaard

Dyrlæge

Sara blev ansat på Nordre Dyrehospital i juni 2016. Hun blev færdig med dyrlægestudiet i februar 2016.

Sara er opvokset i Århus med hund, kat og hest på Skårupgård.

I fritiden kan man finde Sara i naturen, hvor hun vandrer sammen med sin kæreste Anders.

Susanne Elvstrøm

Dyrlæge

Susanne er uddannet fra landbohøjskolen i København i 2004. Hun har været ansat i blandet praksis på Djursland i Horsens, inden hun i 2007 blev ansat hos dyrlægegruppen Frijsenborg som smådyrsdyrelæge. Susanne er begyndt på Nordre dyrehospital i 2017 og varetager både medicinske og kirurgiske patienter. Susanne bor i sit sorte træhus i Sjelle, er mor til 2 tvillingedrenge og har en lille pjevset hvid hund.

Sally Bacha
Aut. Veterinærsygeplejerske

Sally startede på Nordre Dyrehospital i sommeren 2013 som elev. I oktober 2016 blev hun færdig som veterinærsygeplejerske, og vi skyndte os at ansætte hende selv. Sally kommer fra butiksverdenen og er vant til at betjene og servicere kunder.

Mette Hedegård Sørensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mette er uddannet på Århus Dyrehospital i 2017 og startede ved os lige efter hun færdiggjorde uddannelsen. Hun bor med sin kæreste i Spørring sammen med deres to hunde, schæferen Christo og en tysk pinscher Tracy. 

Mette er uddannet hundetræner ved DcH og interessere sig meget for genoptræning.

Heidi Louise Linnebjerg
Aut. Veterinærsygeplejerske

Heidi har siden 2010 været ansat på Nordre Dyrehospital.

Heidi har fra 2006-2007 arbejdet, som klinik ass. på Nørlund Hestehospital, derefter færdiggjorde hun sin uddannelse på Århus Dyrehospital 2007-2010.

På Nordre dyrehospital er Heidi at finde i skranken, på operationsstuen eller ved vores populære hvalpeaftner samt hvalpetræning

Heidi er igang med at efteruddanne sig som fagveterinærsygeplejerske indenfor klinisk etologi (adfærd) og står ligeledes for vores adfærdsbehandlinger.

Lene Richter Brohus

Veterinærsygeplejerskeelev

Lene startede som veterinærsygeplejerskeelev i august 2015 på Nordre Dyrehospital. Lene er uddannet frisør, men har nu valgt at følge drømmen om at blive veterinærsygeplejerske.

Lene er gift med Christian, og sammen har de katten Momsen. Derudover bruger Lene sin fritid på sin islandske hest.

Vivi Thomasberg

Veterinærsygeplejerskeelev

Vivi startede som veterinærsygeplejerskehjælper i 2011 på Nordre Dyrehospital, og begyndte som veterinærsygeplejerskeelev januar 2015,og bliver færdiguddannet i Maj 2018. Vivi hjælper med til stort set alt på klinikken, og står for vores hvalpeaften, hvalpetræning og hundetræning. Hun bor med sin kæreste og to hunde, blandingen Siku og Golden retrieveren Asti, i Elev. 

​Kristine Jørgensen

Klinikmedarbejder

Kristine blev i januar 2018 ansat som vikar. Hun vil fungere som klinikmedhjælper, og hun vil primært være at finde ved skranken. Hun har erfaring fra butiksverdenen og er derfra vant til at betjene kunder. Hun har også arbejdet som selvstændig med uddannelse af heste og ryttere. Kristine har en Cavalier King Charles spaniel ved navn Tulle, som også vil være at finde ved skranken

Hejdi Jensen
DKK Hundetræningsinstruktør

Hejdi er uddannet DKK hvalpe- og grundinstruktør, nosework instruktør, DKK sporinstruktør, klikkerinstruktør og adfærdsinstruktør.

Hejdi har selv 2 hunde - en Schäferhund og en Berner Sennen.

​Følg os på facebook

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at sende os en mail​

post@nordredyrehospital.dk

Nordre Dyrehospital ApS

Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Firma

Nordre Dyrehospital ApS

CVR: 33777167​

Adresse​

​Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Kontakt

Telefon: 86 22 19 51 

E-mail: post@nordredyrehospital.dk