⚠️ NYT ⚠️ EKSTRA INFO OM CORONA

​Situationen omkring Corona er nu så alvorlig, at vi ikke længere planlægger almindelige konsultationer og besøg her på hospitalet.

MEN - hvis dit dyr er sygt eller tilskadekommet, kan du naturligvis komme til os her på hospitalet.

⚠️ Vi har åbent for akutte situationer

Her finder du vores aktuelle regler og retningslinjer for patienter på hospitalet →

1. Vi har åbent indenfor vores normale åbningstid.

2. Vi tager imod alle kæledyr, hvis dyret er sygt eller tilskadekommet. Alt, hvad der kan forvolde dit dyr smerte (som ondt i øret, øjenbetændelse, vaccinationer af hvalpe eller killinger m.m.), er at betragte som akut.

3. Det er ikke muligt at bestille almindelige konsultationer hos os i øjeblikket.

4. Du kan stadig købe foder og medicin hos os. Ring altid til os, inden du kommer.

5. I øjeblikket er det ikke muligt for jer at komme tæt på os. I overlader jeres bedste ven til vores veterinærsygeplejerske, som tager sig af jeres dyr under undersøgelsen.

6. Hvis du er sløj, sygdoms- eller feberamt, eller hvis du hoster eller 'snotter', skal du lade en anden og rask person bringe dit dyr til os.

Disse tiltag er naturligvis alle iværksat for at minimere risikoen for smittespredning via vores hospital - og for at sikre, at vi i længst mulig tid er i stand til at at tage hånd om jeres bedste venner.

Sammen finder vi vejen gennem denne tid.
Tak for jeres velvilje, forståelse og opbakning 🙏🏼

Gode hilsner
Anette og Jacob