NU KAN DU TEGNE TRYGHEDSABONNEMENT HOS OS​​

Vi introducerer nu en helt ny mulighed for større tryghed omkring din hund eller kats sundhed.

Abonnementsordningen dækker for din hund eller kat:

✓ 1 årlig vaccination (DHP og L4 vacciner) inkl. sundhedstjek
✓ 1 årligt sundhedstjek / konsultation
✓ frit receptgebyr
✓ gratis tandtjek v. veterinærsygeplejerske
✓ gratis kloklip v. veterinærsygeplejerske
✓ rabat på tandrens
✓ rabatter på Specific foder

✓ vejledning i forebyggelse af sygdomme​

Samtidig med, at du sparer over kr. 350 pr. år ved katte og over kr. 420 pr. år ved hunde på din dyrlægeregning, spreder du udgiften over hele året med et månedligt abonnement:

Pris - kat pr. måned kr. 89,-

Pris - hund pr. måned kr. 99,-

Næsten uanset hvad, så vil dette abonnement være en økonomisk fordel for dig. Og ja, Ja, løsningen kan med fordel sagtens kombineres med en allerede eksisterende sundhedsforsikring på dit dyr.

Læs meget mere på de to oversigter, som du kan downloade her om hhv. hund og kat.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så ring til os på tlf. 8622 1951 - så forklarer vi dig om alle fordelene og vilkårerne.​

​Lægårdsvej 2P