PÅ MED REFLEKSER OG LYGTER

I den mørke vintertid er det vigtigt at gøre din hund synlig for bilister og andre i trafikken. Vi råder alle hundeejere til at forsyne deres firbenede med reflekser og lygter.
Når det er mørkt, og regnen pisker på bilruden, kan det være rigtig svært som bilist at få øje på fodgængere i vejkanten. Specielt hvis de er firbenede og under en halv meter høje! Der sker desværre dobbelt så mange påkørsler af hunde i vinterhalvåret som der sker i sommerhalvåret.
Derfor på med reflekserne og lygten. Ikke bare til dig selv men også til din hund

Hos os kan du købe en refleksvest eller et reflekstørklæde til hunden, derudover kan man få rigtig mange halsbånd og liner med reflekser. Vi anbefaler, at man bruger en gå-sele, når man lufter sin hund, da de er mere skånsomme for belastninger af hals, nakke og ryg. Disse seler kan ligeledes fås med reflekser.

Derudover findes der mange smarte lys til at sætte på halsbånd og seler. Vi har taget Orbiloc lygten ind i butikken. Den er synlig på lang afstand (5 km), kan både lyse konstant og blinke og fås i 5 flotte farver (rød, hvid, gul, blå og grøn) Se videoer af dem på vores Facebook side. Lysene sikrer, at hunden bliver set i mørket og er en virkelig god investering.

Når du færdes i mørket er der her et par gode råd fra kampagnen OPLYST.

Gode råd i mørket:

• Brug kort line i trafikken, især om aftenen/når det er mørkt
  • Sørg for, at hunden har reflekser i halsbåndet eller andre steder på kroppen (vest, sele, tørklæde)
  • Gå i venstre side, med hunden væk fra trafikken
  • Sæt en kraftig lygte i halsbåndet, eller på dig selv
  • Brug refleksvest, hvis du går tur i mørke områder både til dig selv og hunden
  • Stå stille i vejsiden, hvis du er i tvivl, om du er synlig nok og vink gerne med armen

Så summa summarum:

Gør din hund og dig selv synlig på gåturen og vær med til at undgå uheld.​

Elsted Byvej 12

​Elsted Byvej 12