​KOM GODT GENNEM NYTÅRSAFTEN

Det er ikke alle, der er lige store fans af nytårsaften - især ikke de fleste af vores firebenede venner.

I det hele taget kan den mørke tid være utryg for dyr. Hvert år ser vi mange hunde, der har brug for hjælp til at komme igennem nytåret.

Der er flere forskellige muligheder for at hjælpe medicinsk med at håndtere nytårsangst.

Hunde, der primært er bange for brag fra fyrværkeri, kan have rigtig god effekt af Sileo gel, som man lægger ind på slimhinden i munden.

Det er en mild, beroligende behandling, der ikke giver en sløv eller sovende hund. Se mere her om, hvordan du anvender Sileo Gel https://www.youtube.com/watch?v=G8Gm6wOxAe4.

Og spørg os gerne, hvis du vil vide mere.​

Elsted Byvej 12

​Elsted Byvej 12