Mere end en butik

Her får du råd og vejledning

​På Nordre Dyrehospital sælger vi kvalitetsprodukter der er udvalgt efter etiske og sundhedsmæssige hensyn og yder en relevant og kvalificeret vejledning omkring disse produkter. Herudover kan du altid være sikker på kompetent og gratis individuel rådgivning om alt fra plejemidler og legetøj til det rette foder - og i fællesskab finder vi den rette løsning til netop dit dyr.


Kvalitetsfoder

På vore hylder kan du finde Hills foder hvilket er et utrolig godt fodermærke til hunde og katte. En af hovedingredienserne i Hills er fisk, hvilket giver et sundt og velsmagende foder samt en flot pels. Vi har desuden en rabatordning til Hills hvor du får den 10 sæk foder gratis. Specifik er ligeledes at finde på vore hylder. Vi har dog ikke plads til hele deres sortiment men vi prøver så vidt muligt at efterkomme særlige ønsker og kan bestille stort set alt hjem indenfor produktserien.

Plejemidler

Vi har med omhu udvalgt de bedste plejemidler på markedet, herunder pelspleje, olier, kosttilskud samt flåt- og loppemidler.

Aktiveringslegetøj

Vi har et stort udvalg af legetøj til beskæftigelse af både hunde og katte. Udover det, vi har på hylderne, har du mulighed for at kigge vores kataloger igennem og bestille specifikke produkter efter dine egne ønsker. 

specifik_logo

​Følg os på facebook

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at sende os en mail​

post@nordredyrehospital.dk

Firma

Nordre Dyrehospital ApS

CVR: 33777167​

Adresse​

​Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Kontakt

Telefon: 86 22 19 51 

E-mail: post@nordredyrehospital.dk