Alternativ behandling af dyr

​På Nordre Dyrehospital tilbyder vi flere former for alternativ behandling. Disse behandlinger vil som regel indgå i kombination med medicinsk eller kirurgisk behandling, men kan ydes selvstændigt afhængig af behov og ønsker.

På Nordre dyrehospital tilbyder vi:

  • Akupunktur
  • Guldimplantation
  • Spirituel healing
  • Diverse foder tilskud baseret på urter eller aminosyrer

1. Akupunktur

Dyrlæge Anette Munch Andersen har gennem flere år arbejdet med akupunktur til hunde i forbindelse med discus prolaps. De gode resultater gav anledning til, gennem kurser, at udvide interessen. Vi tilbyder nu akupunktur til hunde med mange slags ryg- og led-problemer.

Brunst-stimulering samt behandling af inkontinens er også på listen over problemstillinger, hvor akupunktur kan være et valg i behandlingen.

Ring og få en snak om mulighederne.

2.Guldimplantation

Vi har gennem mange år brugt Guldimplantation til hunde i forbindelse med Hd (hofteledsdysplasi). Der findes flere undersøgelser, der bevidner den positive effekt ved brugen af guld til dysplasier i både hofter og albuer.

Guldet virkning opnåes via udskillelse af guldioner til det omkringliggende væv, hvilket hæmmer den kroniske irritation, der ses ved disse lidelser samt virker smertelindrende. Guldet placeres på akupunkturpunkter over hver hofte/albue, så nær ledkapslen som muligt. Der anvendes 24 karats guld, da dette accepteres af kroppen.

Vi har ca 80% succesrate ved disse behandlinger.

3.Spirituel healing

Spirituel healing praktiseres her på klinikken af dyrlæge Anette Munch Andersen. Det er en meget dybtgående healingsform, som kan hjælpe både på det mentale og fysiske niveau. Ved spirituel healing er healeren formidler af healingsenergien. Som regel skal der flere behandlinger til, især hvis problemet har stået på over længere tid. Den enkelte behandlings varighed kan variere fra 5 til 20 min.

​Følg os på facebook

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at sende os en mail​

post@nordredyrehospital.dk

Nordre Dyrehospital ApS

Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Firma

Nordre Dyrehospital ApS

CVR: 33777167​

Adresse​

​Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Kontakt

Telefon: 86 22 19 51 

E-mail: post@nordredyrehospital.dk