SYGEFORSIKRING TIL DYR

DET KAN VÆRE EN DYR FORNØJELSE AT SKULLE EN TUR OMKRING DYRLÆGEN MED SIT KÆLEDYR. DERFOR ER DET EN GOD IDÉ AT TEGNE EN SYGEFORSIKRING


Det er alment kendt, at hunde skal lovpligtigt forsikres, i tilfælde af de forvolder skade på andre. Ikke alle ved, det er muligt, at sygeforsikre sin hund og kat, hvis den selv kommer til skade eller bliver syg. Som dyrlæge er det min erfaring, at dette er en god investering.
Hvis uheldet er ude, og hunden eller katten kommer til skade en weekend eller aften udenfor klinikkernes åbningstid, kan det hurtigt blive dyrt at få en dyrlæge til at åbne en klinik udelukkende for at tilse jeres dyr. Har man derimod en sygeforsikring, minimeres beløbet dermed betydeligt.


Det, man ser i vagterne, er skårne trædepuder, flækkede negle, bidsår, blærebetændelser, påkørsler og meget mere. Alt sammen noget som sjældent kan vente, til dyreklinikkerne åbner igen.

Gode fif
Et par gode fif til, hvilke elementer der kan være væsentlige at lægge vægt på, når man vælger sygeforsikring, er:

  • Det er altid en god ide at vælge en forsikring, der holder hele dyrets liv. Ophører forsikringen, når dyret kommer i senior årene, er det ofte der skavankerne melder sig.
  • Det er altid godt med en lav selvrisiko, derved kan man også få noget ud af enkeltbesøg hos dyrlægen, som for eksempel en dårlig mave eller lignende.
  • Der vil være et maks beløb på dækning i løbet af et år, dette beløb skal gerne være så stort som muligt. Står man med et brækket ben, der skal sættes sammen med søm eller skruer og et efterfølgende genoptræningsforløb, vil beløbet let overskride både 10 og 12 tusind kroner.
  • Tænder er en ting, man skal være opmærksom på om forsikringsselskabet dækker. Det er et godt element at have med og dækkes ikke af alle.
  • Ligeledes vil det være fordelagtigt, hvis udleveret medicin også blev dækket, og her er det de færreste, der dækker. Økonomisk vil denne dog være en stor fordel at have med.


Er dit dyr ikke sygeforsikret, er det klart at anbefale. Dog har de fleste forsikringsselskaber en aldersgrænse, så det er bare med at komme i gang.Med venlig hilsen

Det kan være en rigtig god ide at tegne en sygeforsikring på dit kæledyr.​

​Følg os på facebook

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at sende os en mail​

post@nordredyrehospital.dk

Firma

Nordre Dyrehospital ApS

CVR: 33777167​

Adresse​

​Lægårdsvej 2P

8520 Lystrup

Kontakt

Telefon: 86 22 19 51 

E-mail: post@nordredyrehospital.dk